Hakkımda

Musa ÜnalanMusa Ünalan, 1989 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini, Palu ilçesinde tamamladı. Liseyi, (başka iki öğrenci ile birlikte) okulun en yüksek diploma derecesi ile bitirdi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavında, Eşit Ağırlık alanında Türkiye 1601.’si oldu. İstanbul Kadir Has Üniversitesi İşletme Bölümünü (İngilizce) Üstün Başarı Bursu ile kazandı. Lisans eğitimini 3 yılda bitirdi.

Lisans mezuniyeti sonrasında, Atatürk Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 2014 yılında Atatürk Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında Doğrudan Doktoraya kabul aldı. 2018 yılında Fırat Üniversitesi İşletme Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak geçiş yaptı. 27 Temmuz 2020 tarihinde yüksek onur öğrencisi olarak Doktora Programından mezun oldu. 2022 yılı Temmuz ayında Dr. Öğretim Üyeliğine terfi etti.

Akademik çalışma hayatı sürecince; 1 kitap, 4 kitap bölümü, 17 adet ulusal ve uluslararası makale, 18 adet ulusal ve uluslararası kongre bildirisi, 4 adet popüler dergi makalesi ve 1 adet kitap kritiği çalışması yaptı. Yapmış olduğu çalışmalara 231 atıf yapıldı. Ayrıca, 3 farklı bilimsel araştırma projesinde araştırmacı olarak yer aldı. Yerel TV kanallarında konuk olarak katkı sundu.

Markalaşma, küresel marka yönetimi, B2B pazarlama stratejileri, B2B satış yönetimi, uluslararası pazarlama, ihracatta pazarlama ve satış stratejileri, şehir markalaşması, akıllı şehirler alanlarına ilgi duymaktadır.

Güncelleme: 20 Kasım 2023, 09:48